Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 kanál tejföl
1 csipet őrölt fekete bors
1 darab vöröshagyma
50 dkg csiperkegomba
3 kanál őrölt pirospaprika
1 csipet ételízesítő
5 dkg finomliszt

Leírás

A gombát és a hagymát felkockázzuk. A vöröshagymát üvegesre dinszteljük. Belerakjuk a gombát és a fűszereket. Sűrű kevergetés közben, puhára főzzük. Levet enged, de ezt el is főzzük róla. Kb. 20 perc után, belerakjuk a lisztet, pirospaprikát, majd a vízzel felengedjük. Végül a kis doboz tejfölt belekeverjük, és még 2 percig főzzük. Alaposan leturmixoljuk. A kenyérszeletekre rárakjuk a gombakrémet, rá a sajtot, és a sütőben ráolvasztjuk. Gyors, egyszerű, és pikánssá teszi az ételeket!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4