Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A hagymát finomra vágjuk, és az olajon megfonnyasztjuk. A tűzről lehúzva, belekeverjük a fűszerpaprikát és azonnal ráöntünk 2 ek. vizet. Belekarikázzuk a zöldpaprikát és a paradicsomokat, belekeverjük a zúzott fokhagymát és a finomra vágott zellerlevelet. A csirkemájat nagyobb darabokra vágva, beleforgatjuk a hagymás szaftba. Erős lángon, kevergetve lepirítjuk, végül ráöntünk kevés vizet. Fedő alatt, legalább 20 percig, kis lángon főzzük. Ha levét idő előtt elfőné, apránként, kevés forró vízzel pótoljuk. Sós vízben főtt burgonyát és salátát kínálunk mellé.