Receptek Főételek Húsos ételek Magyaros csirkemáj

Hozzávalók

2 gerezd fokhagyma
2 darab paradicsom
2 fej vöröshagyma
2 kanál étolaj
1 kg csirkemáj
1 kanál őrölt pirospaprika
3 darab zöldpaprika
1 darab csípős zöldpaprika
1 csokor zellerzöld

Leírás

A hagymát finomra vágjuk, és az olajon megfonnyasztjuk. A tűzről lehúzva, belekeverjük a fűszerpaprikát és azonnal ráöntünk 2 ek. vizet. Belekarikázzuk a zöldpaprikát és a paradicsomokat, belekeverjük a zúzott fokhagymát és a finomra vágott zellerlevelet. A csirkemájat nagyobb darabokra vágva, beleforgatjuk a hagymás szaftba. Erős lángon, kevergetve lepirítjuk, végül ráöntünk kevés vizet. Fedő alatt, legalább 20 percig, kis lángon főzzük. Ha levét idő előtt elfőné, apránként, kevés forró vízzel pótoljuk. Sós vízben főtt burgonyát és salátát kínálunk mellé.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4