Receptek Főételek Húsos ételek Magyaros csirkecomb

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 kk kristálycukor
30 dkg paradicsom
5 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
50 dkg zöldpaprika
8 darab csirkecomb
2 kanál őrölt pirospaprika
5 gerezd fokhagyma

Leírás

A csirkecombokat kicsontozzuk és a bőrét lehúzzuk. Forró serpenyőben, kevés olajon megsütjük. Közben, a hagymát megfuttatjuk és meghintjük pirospaprikával. Rászórjuk a felaprított paprikát és paradicsomot is. Fűszerezzük, majd fedő alatt rotyogtatjuk, 10 percig. Belerakjuk az elősütött csirkecombokat is, majd készre főzzük, 25-30 perc alatt.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4