Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
8 db szikkadtabb kiflit felkarikázok. Egy edényben tejet melegítek, 1 egész vaníliás rúddal. A kiflikarikákat megforgatom a langyos, vaníliás tejben. 6-7 almát lereszelek és kinyomom a levét. Egy hőálló edényt margarinnal kivajazok és megszórom kevés őrölt dióval. Erre egy réteg beáztatott kiflit teszek és megkenem baracklekvárral. Teszek rá a reszelt almából és megszórom vastagon darált dióval, valamint mazsolával, majd folytatom a rétegezést. A legfelső réteg a kifli legyen. A tetejére 6 tojás fehérjéből, 1 ek. kristálycukorral kemény habot verek és ráteszem. Előmelegített sütőben, aranybarnára sütöm.