Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Az almát megtisztítva lereszeljük, majd összekeverjük fahéjas porcukorral. A zsemléket 0,5 cm-es szeletekre vágjuk. A tejet felforraljuk a vaníliás cukorral és a zsemlékre öntjük. A tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját a kristálycukor felével kikeverjük. Hozzáadjuk a reszelt citromhéjat és a tejjel leforrázott zsemleszeleteket, óvatosan elkeverjük. Mély tűzálló tálat kizsírozunk, kimorzsázunk. Beletesszük a zsemle felét. Rátesszük az almát, majd a zsemleszeletek másik felét. Meglocsoljuk rummal és megkenjük barackízzel. 6-8percig sütjük, majd a tetejére kenjük a cukros tojásfehérje habot és öt percig szárítjuk. Kockára vágva tálaljuk.