Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Egy tűzálló tálat, a vaj felével kivajazzuk és felkarikázva belerakjuk a kifliket. A tojásokat felütjük, külön tálba a sárgáját és külön a fehérjét. A tojás sárgájához hozzáadjuk a kristálycukrot és a vaníliás cukrot. Ezt jól elkeverjük és hozzáöntjük a tejet. A tejjel is összekavarjuk és ráöntjük a felkarikázott kiflikre. Fél órát pihentetjük, azután a tetejére rászórjuk a dióbelet, a vaj másik felét rászeljük a szétterített dióbélre és a sütőbe tesszük. Nem túl magas hőmérsékleten, 20-25 percig sütjük. Amíg sül, felverjük a habot, közben teszünk bele 1 kanál kristálycukrot, egy kicsit még verjük vele, míg keményedik a hab. Belekeverjük a mazsolát és a megsült rakásra tesszük. Mérsékelt hőfokon, még 10 percig sütjük, amíg a hab szép aranybarnává válik. Jó étvágyat hozzá!