Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Egy lapos tálba beletesszük a tejet, egy kis vajat, egy kis cukrot és a tojások sárgáját. Jól elkeverjük. Beletesszük a kisebb darabokra tépett zsemléket. Megvárjuk, míg az összes tejet magukba szívják, ez kb. tíz perc. Magas falú tepsibe tesszük a zsemle felét, majd jön egy réteg lekvár, majd a reszelt alma és a tetejére a maradék zsemle. Betesszük a sütőbe, kb. harminc percre, kis lángon. Ha megpirult, kivesszük és a felvert tojásfehérjét (melybe egy kis cukrot is tettünk) a tetejére tesszük. Visszatesszük az egészet még öt percre, a sütőbe. Mikor szép piros, kivesszük. Nedves késsel, hat darabra vágjuk. Vaníliaöntettel is lehet tálalni.