Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tojásokat szétválasztjuk. Az egyik edénybe vizet forralunk a fehérjehabnak, pár evőkanál cukorral. A másik edénybe vizet forralunk és beledobjuk a vaníliát, valamint a maradék cukrot. A sárgáját kihabosítjuk a cukorral és a liszttel. Ha felforrt a vaníliás víz, beleöntjük a tejet és felforraljuk. Közben a fehérjét is felverjük és galuskákat szaggatunk a gyöngyöző vízbe. Lassan megfőzzük a galuskákat. A vaníliás tejbe beleöntjük a sárgakrémet és sűrűre főzzük. A sárgakrémet és a habgaluskákat is lehűtjük, majd hidegen tálaljuk.