Receptek Desszertek Sütés nélküli Madártej tejszínnel

Hozzávalók

8 darab tojás
4 dl tej
2 csomag vaníliás cukor
12 kanál kristálycukor
4 dl tejszín

Leírás

A tojásokat válaszd ketté. A sárgákat a cukorral keverd habosra, majd folytonos kevergetés mellett, öntsd a forró tejbe. A fehérjéket verd kemény habbá, és mikor forr a vaníliás-cukros tej, vizes kanállal kis halmokat eressz bele. Mindkét oldalukat főzd meg a habgombócoknak, majd a tejjel együtt, hűtsd le őket. Ha sűrűbbre szeretnéd a tejes részt készíteni, tegyél bele egy evőkanál lisztet, és úgy forrald fel. Hidegen tálald.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4