Hozzávalók

8 darab tojás (tészta)
5 kanál finomliszt
4 dl tej
1 csomag sütőpor (tészta)
2 csomag vaníliás cukor
8 kanál kristálycukor (tészta)
2 dl tejszín
15 dkg porcukor
3 kanál kakaópor (tetejére)
20 dkg margarin
8 kanál finomliszt (tészta)

Leírás

A tésztához, a 8 tojásfehérjét kemény habbá felverjük, hozzáadjuk a cukrot, a sütőport, majd végül a lisztet. Kb. 20 perc alatt megsül. A krémhez, a 8 tojás sárgáját, cukrot, lisztet a vaníliás cukrot és a tejet összekeverjük, majd összefőzzük. A Rámát kikeverjük a porcukorral és ha a krém kihűlt, hozzákeverjük. A 2 dl tejszínt, felverés előtt jól hűtsük le, mert sokkal könnyebb vele dolgozni. A tésztát háromfelé vágjuk és az alsó lapra rávisszük a habot, majd tészta következik, ezután újra tészta és leszórjuk kakaóval.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4