Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Először a tojásfehérjéből és cukorból verünk kemény habot, majd kanállal meleg vízbe szaggatjuk. Oldalanként másfél percig főzzük. Nem gőzfürdőben és nem zubogó, forró vízben főzzük, hanem csak lassan gyöngyöző, meleg vízben. A kész madárhabot abba a tálba tesszük, amiben tálaljuk. Elkészítjük a masszát. A tejből 1,5 dl-t, a tojás sárgával, 6 evőkanál cukorral és a liszttel csomómentesre keverünk. Közben a maradék tejet, a vaníliarúd kikapart belsejével felforraljuk. Ha forr, hozzáöntjük a tojásos masszát, és sűrűre forraljuk. Még melegen nyakon öntjük a habokat, és kihűtjük. Tálaláskor megszórjuk kókuszreszelékkel.