Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tejet a vaníliarúddal felforraljuk és lassú forrásban tartjuk. A tojást kettéválasztjuk. A fehérjéket 2 evőkanál porcukorral kemény habbá verjük. A forró tejbe mártott evőkanállal, nagy galuskákat szaggatunk a tojáshabból a tejbe (több adagban) és 2-3 percig főzzük. Szűrőkanállal kiszedjük, lecsepegtetjük. A tejből kidobjuk a vaníliarudat. A tojássárgákat habosra keverjük a maradék porcukorral és a pudingporral. Eldolgozzuk 2-3 evőkanál tejjel, majd az egészet a tejhez öntjük. Állandóan kevergetve besűrítjük. Levesszük a tűzről és langyosra hűtjük. A madártejbe keverjük a rumot, kelyhekbe szedjük, tetejükre rakjuk a habgaluskákat és jól behűtve kínáljuk.