Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás
Receptek Desszertek Sütés nélküli Madártej hagyományosan

Hozzávalók

4 darab tojás
1 kanál finomliszt
1 l tej
10 dkg kristálycukor
1 kanál porcukor
1 rúd vanília (vagy 2 cs vaníliás cukor)

Leírás

A tojások sárgáját habosra keverjük a cukorral, a liszttel, a vaníliával. Felengedjük a tejjel és gőzre téve, kevergetve, krémmé főzzük. Amikor kihűlt, mély tálba öntjük. A tojások fehérjéből kemény habot verünk és a porcukrot belekeverjük. Vizet forralunk és a habot, evőkanállal beleszaggatjuk. A galuskák mindkét oldalát 1-1 percig főzzük. A krém tetejére tesszük a galuskákat, hűtve tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4