Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A 4 tojás fehérjét félig felverjük és lassanként hozzáadjuk a 25 dkg cukrot. Tovább verjük és hozzáadjuk a 4 tojás sárgáját, majd a 8 kanál vizet, 4 részben kb. 1-1 percenként. A réteslisztet összekeverjük a sütőporral, a 2 kanál kakaóporral és lazán a felvert masszához keverjük. Közepes sütőben, papírral bélelt tepsiben sütjük. Krém: a 3 dl tejet elkeverjük a 4 kanál liszttel és az 1 tojással. Hozzáadjuk a rumot, a kávét és lassú tűzön, állandó keverés mellett sűrűre főzzük. Ha megfőtt és a tűzről levettük, belekeverjük a vaníliás cukrot és hagyjuk kihűlni. Közben a 25 dkg margarint habosra kikeverjük a porcukorral, majd a kihűlt krémmel habosra keverjük. A piskótára rákenjük a krémet, a tetejére csokimázt teszünk.