Receptek Főételek Húsos ételek Lilahagymával, baconnel töltött csirkemell

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 darab tojás
4 kanál tejföl
½ l étolaj
½ tk őrölt fekete bors
1 fej lilahagyma
20 dkg zsemlemorzsa
2 darab csirkemell
4 szelet bacon szalonna
10 dkg finomliszt

Leírás

Első lépésként, a lilahagymát félbevágom, majd felszeletelem, és a tejföllel összekeverem. Kicsit megsózom. Ezután a csirkemellfiléket megfelezem, utána kinyitom a szeleteket, majd egy kicsit megütögetem az öklömmel. Ezután kicsit besózom a húsokat. Teszek mindegyik szeletre egy bacon szalonnát megfelezve, majd halmozok rájuk bőven a szeletelt tejfölös hagymából is. Végül az egészet összehajtom, és megszúrom kétoldalt, két fogpiszkálóval. Ezután elkészítem, a szokásos módon (bepanírozom, majd olajban kisütöm). Legjobban fűszeres steakburgonya illik hozzá. Reszelt sajttal megszórva tálalom.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4