Receptek Saláták Lilahagymás burgonya saláta

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
450 g tejföl
12 darab burgonya
3 dl majonéz
1 fej lilahagyma
1 kanál mustár
2 kanál porcukor
2 kanál citromlé

Leírás

Ezeket, az összetevőket jól kikeverem. Előtte megfőzök 10-12 szem burgonyát héjában. Ha kihűltek, meghámozom és felkarikázom, beleteszem a masszába és teszek még hozzá 1 db, kisebb fej, felkarikázott lilahagymát. Pár órára a hűtőszekrénybe rakom, hogy az ízek összeérjenek, de a legjobb, ha egy éjszakát áll.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4