Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Ezek a tésztaujjak ördögien jó falatkák bármelyik halloweeni partin, és szuperegyszerű elkészíteni őket. A gyerekek kellemesen meg fognak lepődni, amikor beleharapnak, és felfedezik a finom virslivel töltött közepét.
A sütőt melegítsük elő 180°-ra légkeverésre. Nyújtsuk ki a tésztát, és vágjunk belőle tetszőleges méretű téglalapokat.
A tésztadarabokat tekerjük a virslik köré, az egyik végén összenyomva, hogy ujjhegy alakú legyen. Egy éles késsel jelöljük be a vonalakat az ujjakon.
Mindegyik ujjat megkenjük a tojással, és egy félbevágott fekete olajbogyót nyomunk a hegyére. Tegyük egy sütőpapírral bélelt tepsire. Szórjuk meg a reszelt parmezánnal, és süssük 15-20 percig, amíg aranyszínűre nem sül. Tálaláskor kenjük meg az ujjak alját ketchupos „vérrel”.