Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás

Hozzávalók

1 dl víz
1 marék fűszersó
2 darab libamell

Leírás

A libamellen a zsíros részt beirdalom, és ezzel a felével lefelé, beleteszem a (már lecsöpögtetett, de nem megszárított) tálba. A másik oldalát sózom, borsozom, és kakukkfűvel ízesítem. Kb. 1 dl forró vizet öntök a mellek mellé a tálba, és lefedem alufóliával (én nem szeretem használni a pataki tetejét). Hideg sütőbe teszem, és 150 fokra állítom. 40 percig sütöm a libamelleket, majd ezután a levét leöntöm a tálból, csak egy nagyon picit hagyok belőle, a mellek alatt. Ezután kiveszem a sütőből, és hagyom kihűlni, majd hűtőben dermesztem. Tálaláskor vékonyan szeletelem, és friss salátával tálalom.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.15.
Rendelj most
1h
h n ó p mp
Friss csirkemellfilé
húspultban kapható
2025
Ft/kg
Friss csirkemellfilé
Az ajánlat érvényes2025.04.15.
Rendelj most
1h
h n ó p mp
Magyar csomós retek
-33%
299 Ft
199
Ft/cs
Magyar csomós retek
magyar termék
Az ajánlat érvényes2025.04.15.
Rendelj most
1h
h n ó p mp
Friss magyar sertéscomb
húspultban kapható
1539
Ft/kg
Friss magyar sertéscomb
magyar termék
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4