Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A lencsét felrakjuk sós, ételízesítős vízben főni. Kb. fél-egy órával a forrástól számítva, hozzáadjuk a meghámozott, felkarikázott sárgarépát, petrezselyemgyökeret, a hasonló nagyságúra vágott zellergumót, a megtisztított fokhagymagerezdeket. Mikor már majdnem megfőttek a zöldségek és a lencse is puha, belerakjuk a burgonyát. Közben külön edényben, paprikából, lisztből és a zsiradékból rántást készítünk. Ha már a burgonya is megfőtt, akkor hozzáadjuk a rántást és a karikára vágott lecsókolbászt. Még egy gyors forralás és kész is van a levesünk.