Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Lencsét beáztattam 1,5 órára. Muszáj megjegyeznem, hogy Rapunzel Gourmet lencsét használtam, mert már külsőre is olyan szép volt a lencse, hogy komoly vonzalmat éreztem iránta már a látványától. - Borsot kicsit pirítottam vajon (vegánoknak olajon), utána ezen hagymát majd üvegesedés után répát. Ezt kevés vízen puhára főztem. Mindig csak annyira pótoltam a vizet, hogy legyen elég főzővíz, de ne sok. - Lencsét közben köményes-enyhén sós vízben felraktam főni. Annyi víz kell csak, ami bőven ellepi a lencsét, nem kell túl sok. Ha elforrja, lehet picit utánaönteni. Sajnos nem volt otthon babérlevél, abból is mehet bele. - A hagymát-répát összeturmixoltam a főzővízzel, és hozzákevertem a lencséhez, mikor az már majdnem teljesen kész volt. Így lesz besűrítve főzelékesre az egész. Hozzákevertem még mustárt, és összerottyantottam. - Aki hozzám hasonlóan nem vegán, az tehet az egészhez főzőtejszínt, ezt is elég a végén a répával. Mindeközben szépen megsült az 3/5 arányban rozsos kenyerem, aminek a tésztájához hozzákevertem egy picit a nemrég elfogyott fűszeres olajba eltett szárított paradicsom után maradt olajból.