Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Szeretne többet megtudni? Nézze meg a sütikre vonatkozó irányelveinket. Cookie beállítások kezelése
Lencsét beáztattam 1,5 órára. Muszáj megjegyeznem, hogy Rapunzel Gourmet lencsét használtam, mert má...
Lencsét beáztattam 1,5 órára. Muszáj megjegyeznem, hogy Rapunzel Gourmet lencsét használtam, mert már külsőre is olyan szép volt a lencse, hogy komoly vonzalmat éreztem iránta már a látványától. - Borsot kicsit pirítottam vajon (vegánoknak olajon), utána ezen hagymát majd üvegesedés után répát. Ezt kevés vízen puhára főztem. Mindig csak annyira pótoltam a vizet, hogy legyen elég főzővíz, de ne sok. - Lencsét közben köményes-enyhén sós vízben felraktam főni. Annyi víz kell csak, ami bőven ellepi a lencsét, nem kell túl sok. Ha elforrja, lehet picit utánaönteni. Sajnos nem volt otthon babérlevél, abból is mehet bele. - A hagymát-répát összeturmixoltam a főzővízzel, és hozzákevertem a lencséhez, mikor az már majdnem teljesen kész volt. Így lesz besűrítve főzelékesre az egész. Hozzákevertem még mustárt, és összerottyantottam. - Aki hozzám hasonlóan nem vegán, az tehet az egészhez főzőtejszínt, ezt is elég a végén a répával. Mindeközben szépen megsült az 3/5 arányban rozsos kenyerem, aminek a tésztájához hozzákevertem egy picit a nemrég elfogyott fűszeres olajba eltett szárított paradicsom után maradt olajból.
© 2025 TESCO GLOBAL Zrt.