Receptek Levesek Legényfogó leves

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 kanál finomliszt
2 dl tejföl
1 fej vöröshagyma
1 csipet őrölt fekete bors
20 dkg sárgarépa
1 kanál mustár
1 darab csirkemell
20 dkg csiperkegomba
20 dkg fehérrépa
1 csipet ételízesítő

Leírás

A hagymát összevágjuk, majd olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a kockára vágott csirkemellet, fűszerezzük, majd rövid ideig pároljuk. Beletesszük a mustárt és a kockára vágott zöldségeket. Vízzel felengedjük és készre főzzük. Tejfölös habarással sűrítjük a levest.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4