Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A szalonnát kis kockára vágjuk és serpenyőben kisütjük a zsírját. Ezután leszűrjük és a fele zsiradékban átsütjük a kiklopfolt, sózott hússzeleteket. Vigyázzunk, hogy a hús ne száradjon ki. A szalonnából és a zsír másik feléből lecsót készítünk: A hagymát a zsiradékban megpirítjuk, majd rátesszük a felkarikázott (kockázott) paprikát, sózzuk, majd pár perc párolás után, beletesszük a felvágott paradicsomot is. Fűszerezzük sóval, borssal, pirospaprikával. Egy kicsi vizet rakhatunk alá, hogy több szaftja legyen. Az elkészült lecsót ráöntjük a húsokra és összeforraljuk.