Receptek Főételek Húsos ételek Lecsós sertésragu

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
6 darab paradicsom
4 kanál étolaj
10 dkg füstölt szalonna
1 csipet őrölt fekete bors
6 darab zöldpaprika
15 dkg vöröshagyma
80 g sertéscomb
3 kanál őrölt pirospaprika
1 tk ételízesítő
3 gerezd fokhagyma

Leírás

A szalonnát és a vöröshagymát vágjuk apró kockára, majd a szalonnát süssük pörcösre és a zsírján pároljuk át a hagymát. A falatnyi darabokra metélt húst, süssük át a szalonnás, hagymás zsiradékon. Kevés vizet aláöntve pároljuk félpuhára. Keverjük bele a feldarabolt paprikát és paradicsomot, fűszerezzük meg és főzzük készre. A végére jó sűrű szaftja legyen. Ízlés szerint erős paprikával is készíthetjük. Párolt rizs, vagy tarhonya illik mellé köretnek.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4