Hozzávalók

1 csipet tengeri só
50 dkg paradicsom
1 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
70 dkg zöldpaprika
1 fej vöröshagyma
20 dkg rizs
1 kanál őrölt pirospaprika

Leírás

A paprikát kicsumázom, majd karikákra vágom. A paradicsomokat nyolcadolom. Az olajon, az apróra vágott hagymát, aranysárgára pirítom. Megszórom pirospaprikával, majd azonnal rádobom a paprikát és a paradicsomot. Sózom, majd fedő alatt, puhára párolom. Belekeverem a külön megpárolt rizst. Szükség esetén, cukorral ízesítem. Puha kenyérrel tálalom.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4