Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A rizst megfőzzük, leszűrjük, majd a darált húshoz adjuk. Teszünk bele sót, borsot, apró kockákra vágott hagymát, egy kis pirospaprikát és a kanál zsírt, majd összegyúrjuk. A másik hagymát felaprítjuk, megdinszteljük egy kevés olajon, megszórjuk pirospaprikával és rádaraboljuk a paradicsomot. Megsózzuk és felöntjük vízzel. Amikor forr, a húst gombócokká formálva beletesszük, ha kell öntünk még hozzá vizet, hogy a gombócokat éppen ellepje. A végére elfő, nem lesz túl leveses. Amikor már puhulnak a húsgombócok, hozzáadjuk a feldarabolt paprikát és készre főzzük. Óvatosan rázogatva keverjük, hogy a gombócok ne menjenek szét.