Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Olajon 1 fej vöröshagymát pirítok, kb. 20-25 dkg sertéshúst dobok rá, és tovább pirítom. Amikor a hús kifehéredett, egy kiskanálnyi őrölt pirospaprikát adok hozzá. Átforgatom, és fél üveg konzervlecsót öntök hozzá (lehet friss paradicsom- és paprikadarabokkal is készíteni). Ezzel is átforgatom, ételízesítőt, sót, borsot, kis petrezselyemzöldet (apróra vágva) adok hozzá. Felöntöm kb. 3-4 dl vízzel, és 15 percig főzöm. Egy bögre rizst (2,5 dl) adok hozzá. Öntök még hozzá annyi vizet, hogy mire a rizs megfő, pont beszívja az összeset (utólag még főzés közben lehet hozzáadni, de kivenni már nem). A töltött paprikához hasonló étel, magában, főételként fogyasztható.