Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A szalonnát felkockázzuk és kiolvasztjuk. A hagymát finomra vágjuk és rászórjuk a szalonnára. Sózzuk és addig pirítjuk, ameddig üveges nem lesz. Ezután, félrehúzzuk és rászórjuk a pirospaprikát. Felengedjük vízzel és kiforraljuk. Közben, összevágjuk a paprikát és paradicsomot, majd rászórjuk a lecsó alapra. Ízesítjük és félig megfőzzük. A halfiléket felvágjuk és sózzuk, borsozzuk, majd a félig megpárolódott lecsóba rakjuk és készre pároljuk. Köretnek tarhonya, rizs, vagy galuska illik hozzá. http://www.youtube.com/watch?v=w2uxEaZkLrs