Receptek Főételek Húsos ételek Lecsós csirkeszárny

Hozzávalók

6 darab paradicsom
10 dkg füstölt szalonna
1 kevés őrölt fekete bors
6 darab zöldpaprika
2 darab vöröshagyma
1 kg csirkeszárny
2 kanál őrölt pirospaprika
1 kanál ételízesítő
1 kevés fokhagymakrém

Leírás

A csirkeszárnyakat megmossuk és pörköltnek elkészítjük. A füstölt szalonnát apró kockákra vágjuk, zsírjára pirítjuk, majd beledobjuk a megtisztított, apróra vágott hagymát. Hozzáadjuk az összevagdosott paradicsomot és zöldpaprikát, összekeverjük, majd még egyszer felforraljuk. Ezután a csirkepörköltet, az edény egyik oldalára tesszük, mellé a lecsót és a lábost rázogatva, összekeverjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4