Receptek Főételek Húsos ételek Lecsós csirkecomb

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
5 darab paradicsom
1 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
5 darab zöldpaprika
1 fej vöröshagyma
8 darab csirkecomb (alsó felső vegyesen)
2 kanál őrölt pirospaprika

Leírás

Az finomra vágott hagymát megpároljuk. Megszórjuk pirospaprikával, hozzátesszük a paradicsomot, sót, majd a csirkecombokat és végül a paprikát. Ha kell, kevés vizet tehetünk hozzá és szép lassan, készre főzzük, fedő alatt. Tarhonyával tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4