Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 tk kristálycukor
8 darab paradicsom
10 dkg vöröshagyma
1 csipet őrölt fekete bors
80 dkg zöldpaprika
1 csipet majoranna
4 darab virsli
3 dkg őrölt pirospaprika
10 dkg szalonna

Leírás

A kiolvasztott szalonna zsiradékán megdinszteljük a megtisztított és felszeletelt hagymát, paprikát. Amikor már pirul, beledobjuk a sót, majorannát és a paradicsomot. 1-2 perc múlva hozzáadjuk a felkarikázott virslit is. A végén a pici cukrot. (Minden zöldséges ételbe lehet tenni egy csipet cukrot, mert az elveszi az ún. vad zöld ízt és ilyen mennyiségtől még nem lesz édes az étel.)

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4