Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A cukkinit, kb. 1 cm-es szeletekre aprítom, majd a szeleteket félbe vágom. Egy nejlonzacskóba, beletöltök kb. 1/2 dl olívaolajat, sót, borsot, rozmaringot, bazsalikomot, majd jól összerázom. Beleteszem a feldarabolt zöldségeket, hogy mindenütt átjárja őket a fűszeres olaj. Az egészet, vastag aljú grillserpenyőbe teszem, 180 fokos, forró sütőben, sütni kezdem. A rácsra, a serpenyő mellé, beteszek egy alufólialapot, majd ráteszem a 2 kápia paprikát. Amíg a zöldségek sülnek, apró kockákra vágom a hagymát, leforrázom és meghámozom a paradicsomokat, melyeket nagyobb kockákra vágok. A sütőből, 15 perc után, kiveszem a cukkinit. A paprikákat akkor veszem ki, ha a héjuk foltokban megfeketedett (kb. 20 perc). A paprikákat azonnal nejlonzacskóba teszem és pár perc múlva, lehúzom a bőrüket és eltávolítom a magjaikat. A hagymát, kevés olajjal, wok-ban, épp hogy megpirítom, majd hozzáadom a paradicsomkockákat. Pár perc alatt átpirítom. Mikor a paradicsom már levet engedett, hozzáadom a felkockázott, sült paprikát és a cukkinit. Ha szükséges, még fűszerezem. 5 perc alatt, átsütöm az egészet.