Receptek Főételek Húsos ételek Lecsó kolbásszal, burgonyával

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
4 darab paradicsom
1 fej vöröshagyma
4 darab burgonya (kockázva)
1 csipet őrölt fekete bors
4 darab zöldpaprika
2 kanál őrölt pirospaprika
30 dkg parasztkolbász
3 gerezd fokhagyma

Leírás

1 fej vöröshagymát kevés olajon megpirítunk. 4 paprikát felkockázzunk, majd hozzáöntjük a hagymához. Megszórjuk pirospaprikával és fűszerezzük. 30 dkg kolbászt felkarikázunk és ezt is a többivel pirítjuk, majd beledobjuk a paradicsomot. Végül hozzáadjuk a burgonyát és készre főzzük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4