Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás
Receptek Levesek Lebbencs leves

Hozzávalók

2 tk tengeri só
2 l víz
1 fej vöröshagyma
30 dkg burgonya
10 dkg füstölt szalonna
8 dkg kockatészta
1 tk őrölt pirospaprika
2 tk ételízesítő

Leírás

A krumplit, hámozás után, apró kockákra vágom. A füstölt szalonnát felkockázom és zsírjára sütöm (bacon esetében pici olajat is teszek alá). A pirított szalonnát szűrőkanállal kiveszem és félrerakom. A megmaradt zsírban megpirítom a tésztát (úgyis megduzzad). Akkor jó, ha szép halványbarnák. Hozzáteszem a nagyon apróra vágott vöröshagymát. Kicsit még pirítom, majd a tűzről levéve, hozzáadom a pirospaprikát. Felöntöm meleg vízzel, megfűszerezem, beleteszem a krumplit és a sült szalonnakockákat. Forrás után, takarékon főzöm, kb. fél órát.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.12.
Rendelj most
3n 21ó
h n ó p mp
Friss magyar sertéskaraj
húspultban kapható
1789
Ft/kg
Friss magyar sertéskaraj
Az ajánlat érvényes2025.04.12.
Rendelj most
3n 21ó
h n ó p mp
Banán
-28%
699 Ft
499
Ft/kg
Banán
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4