Receptek Főételek Hal Lazac roston szezammagos burgonyapürével

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 dl tej
3 kanál extra szűz olívaolaj
1 kg burgonya
10 dkg vaj (püréhez)
1 darab citrom
1 l szezámmag
80 dkg lazac (filé)

Leírás

A lazacból 4 szeletet vágunk.Sózzuk és borsozzuk,bedörzsöljük citromlé-val. A burgonyát megfőzzük és melegen áttörjük. Hozzáadjuk a forró tejet és a vajat.Kihabosítjuk ízesítjük szerecsendióval és sóval. A serpenyőben felmelegítjük a vajat és az olívaolajat.Amikor forró belerakjuk a lazacszeleteket és 2-2 percig sütjük. A burgonyapürébe belekeverjük a szezámmagot és már tálaljuk is.Friss salátával és majonézzel nagyon finom ünnepi étel.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4