Hozzávalók

10 dkg vaj
4 darab tojás
4 dkg porcukor
1 csipet
4 kanál finomliszt
1 adag porcukor

Elkészítés

1

A sütőt 200˚C-ra előmelegítjük. Kivajazzuk és kilisztezzük a sütőformákat.

2

A csokoládét darabokra törjük, és vízgőz felett összeolvasztjuk a vajjal. Sima, fényes masszává keverjük.

3

A tojásokat egy tálban simára keverjük a cukorral és a sóval, majd hozzáadjuk a lisztet.

4

Ehhez a keverékhez adjuk az olvadt csokoládét (ne legyen forró) és a narancs aromát, majd ismét simára keverjük.

5

A masszát a formákba simítjük, és 8 percig sütjük.

6

A kész süteményeket kivesszük a sütőből. 1-2 perc pihentetés után tányérokra tesszük, és porcukorral megszórjuk a tetejüket. Melegen tálaljuk.

Tesco Magazin / 2019. TÉL
Oldal nyomtatása
Recept megosztása