Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A szószhoz vágjuk kockára a hagymát, adjuk hozzá a fokhagymát és főzzük puhára.
Adjuk hozzá a darált húst és főzzük, amíg kifehéredik.
Adjuk hozzá a paradicsomot, ízesítsük sóval, borssal. Alaposan keverjük össze, főzzük még 20 percig.
A besamelhez keverjük össze a lisztet az olvasztott vajjal, öntsünk rá tejet és főzzük sűrűre.
Adjunk hozzá sajtot, fűszerezzük szerecsendióval és sóval.
Helyezzünk tepsire egy réteg nyers lasagne tésztát, oszlassuk el rajta a húsos szószt, öntsük rá a besamel mártást. Ismételjük, amíg a besamel kerül a lasagne tetejére, végül szórjunk rá reszelt sajtot.
Süssük fél órán át 180 fokon. Hagyjuk kicsit hűlni, mielőtt tálaljuk. Szórjuk meg bazsalikommal a tetejét.