Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 dl extra szűz olívaolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 darab vöröshagyma
40 dkg tejföl
10 dkg trappista sajt
1 csipet ételízesítő
30 dkg lasagne tészta
25 dkg krémsajt
50 dkg bébispenót
1 fej fokhagyma

Leírás

A hagymát vágd kockára, majd pirítsd üvegesre. Ha ezzel megvagy, add hozzá a spenótot, némi sót hozzáadva párold, amíg fogyasztható nem lesz. A krémsajtot és a tejfölt keverd össze, majd a fűszereket hozzáadva, lassú tűzön, olvaszd meg, amíg krémes szószt nem kapsz. Ezek után, keress egy arra alkalmas tálat és rétegesen rakd le a megfőzött tésztát. Rá a sajtszószt, arra a spenótot és ezt ismételd, amíg elég réteget nem kapsz. A 200 fokra előmelegített sütőbe tedd be a kapott elegyet, miután megszórtad némi sajttal. Ha összeállt, tálalhatod.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4