Receptek Főételek Tészta Lasagne krémlevessel

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
4 gerezd fokhagyma
1 csipet őrölt fekete bors
2 dl tejszín
1 fej vöröshagyma
2 darab sűrített paradicsom konzerv
½ kg vegyes zöldség
20 dkg trappista sajt
2 kanál ketchup
1 csomag lasagne tészta
50 dkg darált sertéshús
1 zacskó gombakrémleves

Leírás

Apróra vágott hagymát és fokhagymát olajon megpirítunk, hozzáadjuk a zöldségeket és a fűszereket, majd néhány percig főzzük (nem muszáj teljesen megfőzni, a sütőben úgyis készre sül). Folyamatos kevergetés közben, hozzáadjuk a tejszínben elkevert krémleves port és még 5 percig főzzük. Paradicsom mártás: Apróra vágott hagymát olajon pirítunk, majd hozzáadjuk a húst és azt is megpirítjuk. A húst sóval, borssal, oreganóval, esetleg pirospaprikával fűszerezzük és kb. 20-25 percet főzzük (vízzel felöntögetve, hogy le ne égjen). Végül hozzáadjuk a ketchupöt és a paradicsomot, majd még 5-10 percig főzzük. Kivajazott tálba tesszük a következő sorrendben: -tészta - paradicsom mártás - világos mártás - tészta - világos mártás - paradicsom - sajt.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4