Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Apróra vágott hagymát és fokhagymát olajon megpirítunk, hozzáadjuk a zöldségeket és a fűszereket, majd néhány percig főzzük (nem muszáj teljesen megfőzni, a sütőben úgyis készre sül). Folyamatos kevergetés közben, hozzáadjuk a tejszínben elkevert krémleves port és még 5 percig főzzük. Paradicsom mártás: Apróra vágott hagymát olajon pirítunk, majd hozzáadjuk a húst és azt is megpirítjuk. A húst sóval, borssal, oreganóval, esetleg pirospaprikával fűszerezzük és kb. 20-25 percet főzzük (vízzel felöntögetve, hogy le ne égjen). Végül hozzáadjuk a ketchupöt és a paradicsomot, majd még 5-10 percig főzzük. Kivajazott tálba tesszük a következő sorrendben: -tészta - paradicsom mártás - világos mártás - tészta - világos mártás - paradicsom - sajt.