Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Az olajban az apróra vágott vöröshagymát, a fokhagymával együtt megdinszteljük, majd rátesszük a darált húst és nagyobb lángon, egészen addig pároljuk, míg kifehéredik a hús. Sóval, borssal ízesítjük. Ezután pici vizet teszünk alá és fedő alatt megpároljuk. Amikor már majdnem készen van, felengedjük a másfél liternyi paradicsomszósszal, bazsalikommal, oregánóval, ketchuppal ízesítjük és jól összefőzzük. Közben egy kis olajra tesszük a lisztet, ha kifehéredik, felöntjük a tejjel, zöldség- vagy húsleves lével. Sóval, szerecsendióval ízesítjük. A sajt felét reszelve beletesszük és összefőzzük. (Kész a besamel öntet.) A tésztát kicsit előfőzzük, nem kell szétfőzni. Egy jénai tálban rétegesen rakjuk a tésztára ragut, majd a besamel öntetet. Tészta, ragu... míg el nem fogy. A tetejére a besamel öntetből hagyunk jócskán és megszórjuk a maradék reszelt sajttal. Kb. fél óra alatt, készre sütjük.