Hozzávalók

1 tk tengeri só
2 darab tojás
8 kanál finomliszt
1 fej vöröshagyma
4 darab burgonya
2 kanál étolaj
2 mk őrölt fekete bors

Leírás

A nyers krumplit meghámozzuk, és kis lyukú reszelőn lereszeljük. A hagymát apró kockákra vágjuk, majd 2 evőkanál olajon megdinszteljük. Az összes hozzávalót elkeverjük a reszelt krumplival, a liszt kivételével. A lisztet kanalanként, fokozatosan adagoljuk hozzá, amíg nokedlitészta sűrűségű nem lesz. Serpenyőben felforrósítjuk az olajat, és kb. 2-2 evőkanálnyit teszünk a masszából az olajba. Kissé ellapítjuk, és mindkét oldalát pirosra sütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4