Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Előveszünk egy lábast és pici hideg vizet teszünk az aljára, hogy később oda ne ragadjon. Beletesszük a tejet és felforraljuk. Ha már kezd forrni, akkor forrás közben, lassan szórjuk hozzá a lisztet és közben keverjük. Beletesszük előtte a 10 dkg porcukrot és a vaníliás cukrot. Ha már olyan sűrű a tészta, hogy formálható, akkor levesszük és hűlni hagyjuk. Ha hígnak találnánk, akkor még lisztet tehetünk hozzá. Közben feltesszük a bő olajat melegedni. A kihűlt tésztát, kanál segítségével szaggatjuk az olajba. Ha szép pirosra sült, akkor porcukorban megforgatjuk.