Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
70 dkg finomliszt
1 l tej
2 tasak vaníliás cukor
3 dl étolaj (sütéshez)
25 dkg porcukor

Leírás

Előveszünk egy lábast és pici hideg vizet teszünk az aljára, hogy később oda ne ragadjon. Beletesszük a tejet és felforraljuk. Ha már kezd forrni, akkor forrás közben, lassan szórjuk hozzá a lisztet és közben keverjük. Beletesszük előtte a 10 dkg porcukrot és a vaníliás cukrot. Ha már olyan sűrű a tészta, hogy formálható, akkor levesszük és hűlni hagyjuk. Ha hígnak találnánk, akkor még lisztet tehetünk hozzá. Közben feltesszük a bő olajat melegedni. A kihűlt tésztát, kanál segítségével szaggatjuk az olajba. Ha szép pirosra sült, akkor porcukorban megforgatjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.15.
Rendelj most
1h
h n ó p mp
Friss csirkemellfilé
húspultban kapható
2025
Ft/kg
Friss csirkemellfilé
Az ajánlat érvényes2025.04.15.
Rendelj most
1h
h n ó p mp
Magyar csomós retek
-33%
299 Ft
199
Ft/cs
Magyar csomós retek
magyar termék
Az ajánlat érvényes2025.04.15.
Rendelj most
1h
h n ó p mp
Friss magyar sertéscomb
húspultban kapható
1539
Ft/kg
Friss magyar sertéscomb
magyar termék
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4