Receptek Előételek Hideg előételek Kukoricás-sonkás saláta

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
0.3 l tejföl
1 csipet őrölt fekete bors
1 tubus majonéz
1 kanál mustár
2 kanál porcukor
1 kanál citromlé
20 dkg sonka
60 dkg csemegekukorica konzerv
1 kk friss petrezselyem (finomra vágott)

Leírás

A kukoricát szűrőbe rakjuk és átmossuk. A sonkát kockára vágjuk és összekeverjük a kukoricával. A majonézt keverjük ki a fűszerekkel és tejföllel, majd forgassuk bele a kukoricás-sonkás keveréket. Rakjuk hűtőbe és kínáljunk mellé péksütit, tálaláskor.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4