Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Először készítsük el a kukoricapehelybe forgatott csirkemellet. Aprítsuk kisebb darabokra a kukoricapelyhet, majd keverjük össze a fűszerekkel. Törjük a tojásokat egy tálba, majd villával verjük fel őket.
Mártsuk a tojásba a csirkemell mindkét oldalát, majd forgassuk a húst az összetört kukoricapehelybe.
Helyezzük sütőpapírral bélelt tepsire, locsoljuk meg a megolvasztott vajjal és süssük 180°C-os sütőben 30-35 percig.
Ezután a mandulába forgatott csirkemell következik: mártsuk a tojásba a csirkemell mindkét oldalát, majd forgassuk a húst a mandulás keverékbe. Helyezzük sütőpapírral bélelt tepsire és süssük 180°C-ra előmelegített sütőben 20 percig.
Ezalatt készítsük el a ratatouille-t! Keverjük össze a passzírozott paradicsomot a zúzott fokhagymával, a pestoval, a finomra vágott hagymával és a fűszerekkel.
Mossuk meg a padlizsánt, a cukkinit, a paradicsomot és hámozzuk meg az édesburgonyát. Szeleteljük a zöldségeket vékony karikákra, a szósz egy részét pedig öntsük tepsibe. Annyi zöldséget szeleteljünk fel, amennyivel meg tudjuk tölteni a sütőedényt. Kívülről befelé haladva, kör alakban rendezzük el a szeleteket. Öntsük a maradék szószt a zöldségek közé.
Fóliával lefedve, 180°C-ra előmelegített sütőben süssük nagyjából 30 percig, majd távolítsuk el a fóliát, és süssük további 30 percig.
Tálaljuk a csirkemellet a ratatouille-al!