Receptek Levesek Kukoricakrémleves

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 gerezd fokhagyma
1 fej vöröshagyma
1 csipet őrölt fekete bors
1 darab sárgarépa
3 dl tejszín
1 darab kaliforniai paprika
1 doboz csemegekukorica konzerv
1 csipet friss petrezselyem

Leírás

A kukoricát levével együtt, a hagymát, a fokhagymát, a répát és a paprikát a turmixgépbe tesszük és pürésítjük. A pépet egy nagy szűrőben leszűrjük, de a levét sem öntjük ki. A leszűrt zöldségpépet a lábosba öntjük és kis tűzön megfonnyasztjuk. Amikor összeesett egy kicsit, visszatöltjük rá a levet. Alaposan elkeverjük, majd erősítünk alatta a lángon és felforraljuk. Végül a lángot ismét lejjebb véve alatta, lassú rotyogásban tartjuk. Tejszínnel behabarjuk és petrezselymet keverünk bele.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4