Receptek Levesek Krumpli leves

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 l víz
1 fej vöröshagyma
3 darab burgonya
1 csipet őrölt kömény
1 csipet őrölt fekete bors
1 darab sárgarépa
1 darab babérlevél (kisebb)
1 csipet ételízesítő
1 darab petrezselyemgyökér

Leírás

A krumplit, a zöldséget, a répát és a hagymát apróra összevágjuk és megpirítjuk az olajon, vagy a zsíron. Hozzáadjuk a babérlevelet, a sót, a borsot, a pirospaprikát és a köménymagot, majd felöntjük kb. 1 liter vízzel. Kb. 30 percig főzzük. Az utolsó 10 percben, belerakjuk a tésztát. Ha kolbásszal készítjük, az mehet bele a kezdetektől. Ha virslivel készítjük, akkor azt az utolsó 5 percben adjuk hozzá.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4