Hozzávalók

2 darab tojás
4 kanál finomliszt
45 dkg burgonya
3 dkg vaj
2 kanál étolaj (a sütéshez)
5 dkg zsemlemorzsa
45 dkg fehérrépa
1 csipet szerecsendió

Leírás

Főzzük meg a zöldségeket, 20 perc alatt. A burgonyát külön főzzük. Törjük át mindet, keverjük bele a tojást és a vajat, majd ízesítsük. Hűtsük 30 percig. Lisztes kézzel, formáljunk 12 virsli alakot a masszából, majd ismét hűtsük, amíg kemény lesz. Forgassuk meg a kroketteket lisztben, tojásban, majd a zsemlemorzsában. Forró olajban, süssük aranybarnára. Jó étvágyat!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4