Receptek Levesek Krémleves fokhagymával

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 kanál finomliszt
1 fej fokhagyma
10 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
2 dl tejszín
1 csipet ételízesítő
1 l alaplé
1 marék friss petrezselyem

Leírás

A fokhagymát lereszeljük, közben a vajat felolvasztjuk, és megfuttatjuk benne a fokhagymát, egy csipetnyi sóval. Megszórjuk liszttel, és felengedjük forró csontlevessel, vagy alaplével. Alaposan kiforraljuk, majd fűszerezzük, és tejszínnel dúsítjuk. Tálaláskor, pirítóst kínáljunk mellé.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4