Receptek Levesek Krémleves angol zellerből

Hozzávalók

1 csipet tengeri só (a kenéshez)
3 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
2 dl tejszín
1 darab húsleveskocka
1 darab angol zeller
1 csipet őrölt szerecsendió
3 kanál finomliszt

Leírás

A zellert felaprítjuk és az olajon, kis vízzel, fedő alatt megpároljuk. Rászórjuk a lisztet, kicsit megpirítjuk, apránként felöntjük vízzel, vagy a húsleveslével. Fűszerezzük ízlés szerint, öntsük fel a tejszínnel, kicsit forraljuk össze és közben botmixerrel krémesre keverjük. Az apróra vágott petrezselymet a végén szórjuk bele.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4